Servicii de Psihoterapie

Servicii de Psihoterapie

Descoperim împreună lucrurile importante și cum să mergi înainte

Terapie Adulți

Primul pas este găsirea unui psiholog și începerea unei relații deschise, comunicative și prospere.

Terapie pentru Copii

Terapie Copii

Mulți părinți au îngrijorări cu privire la dezvoltarea emoțională sau comportamentul copiilor lor.

Terapie de Cuplu și Familie

Terapie Cuplu și Familie

Terapia pentru cupluri și familie este o formă de psihoterapie care abordează comportamentele tuturor membrilor.

Terapie pentru Adulți

Terapie pentru Adulți

Echipa de psihologi și medici psihiatri din cadrul Clinicii Mind Garden îți oferă o evaluare personalizată și tratament pentru dificultățile de sănătate mintală într-o atmosferă sigură și de susținere. Misiunea lor este să atenueze problemele pe care le întâmpini cu dorința de a te sprijini către o mai bună sănătate psihică și emoțională.

Primul pas este găsirea unui psiholog și începerea unei relații deschise, comunicative și prospere. Acesta te va însoți umăr la umăr pe parcursul întregului demers terapeutic pentru a-ți maximiza sănătatea mintală și a te ajuta să trăiești o viață mai bună.

Terapie pentru Copii

Terapie pentru Copii și Adolescenți

Terapie pentru Copii și Adolescenți

Mulți părinți au îngrijorări cu privire la dezvoltarea emoțională sau comportamentul copiilor lor. Psihoterapeuții pot juca un rol util sub diferite forme, inclusiv strategii parentale, terapie familială, programe de consolidare a abilităților pentru copii sau pur și simplu informații fiabile, pentru o serie de probleme comportamentale și emoționale, cum ar fi agresivitatea, anxietatea, problemele de dispoziție, dificultăți sociale și probleme familiale.

 

Clinica Mind Garden oferă evaluări cuprinzătoare pentru diagnosticarea problemelor legate de învățare, tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), tulburare de spectru autist (TSA) și întârziere în dezvoltare. În plus, față de identificarea problemelor care pot justifica atenția profesională, aceste evaluări pot oferi și recomandări care pot ajuta la pregătirea pentru școală, performanța și comportamentul general al copiilor. În plus, acolo unde copiii sunt supradotați intelectual, poate fi util să identificați punctele forte ale acestora pentru a permite programei educaționale să răspundă nevoilor lor de stimulare și să ofere oportunități avansate de învățare.

Terapie pentru Copii
Terapie de Cuplu și Familie

Terapie pentru Cupluri și Familie

Terapie pentru Cupluri și Familie

Terapia pentru cupluri și familie este o formă de psihoterapie care abordează comportamentele tuturor membrilor familiei și modul în care aceste comportamente afectează nu numai indivizii, ci și relațiile dintre aceștia și unitatea familială în ansamblu. Ca atare, sedințele sunt de obicei împărțite între timpul petrecut în terapia individuală și timpul petrecut în terapia de cuplu, terapia de familie sau ambele, dacă este necesar.

 

Problemele psihologice tratate includ conflictele conjugale și de cuplu, conflictul dintre părinți și copii, abuzul de alcool și droguri, disfuncția sexuală, durere, suferință, tulburări de alimentație și probleme cu greutatea, probleme de comportament ale copiilor și probleme cu îngrijirea persoanelor vârstnice, cum ar fi pentru a face față demenței unui părinte sau a bunicului. Psihologii lucrează, de asemenea, cu probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea sau schizofrenia unui membru al familiei și impactul acestor probleme asupra restului familiei.

"Our wounds are often the openings into the best and most beautiful parts of us." David Richo

Te așteptăm într-un mediu cald, în mijlocul orașului sau on-line.

Suntem aici pentru o discuție deschisă