fbpx

Mind Garden este o familie formată din medici cu formări și specializări actuale, cu mulți ani de experință și multe vieți schimbate în bine. 

Alături de ei vei putea să discuți orice, să te descoperi și să știi ce ai de făcut pentru a te bucura de viață.

Alecsandra Irimie-Ana - Medic specialist psihiatrie pediatrică

Alecsandra Irimie-Ana

Medic specialist psihiatrie pediatrică
Psihoterapeut adlerian autonom si psihoterapeut de familie și cuplu în abordare sistemică

 “Ca medic psihiatru am foarte mare încredere în capacitatea copiilor și  adolescenților de a se adapta și de a face schimbări rapide atunci când mediul înconjurător este favorabil. Astfel, diagnosticarea timpurie a afecțiunilor psihice ne oferă ocazia de a construi în jurul acestora un mediu propice, ajutându-ne de resursele aflate la dispoziție: familia, școala, societatea, relațiile de prietenie.

Când să apelăm la un specialist psihiatru? Atunci când ne dorim să avem un diagnostic clar înainte să începem să tratăm sau, dimpotrivă, când vrem să excludem un diagnostic cu certitudine pentru a nu pierde timp prețios cu interventii costisitoare și inutile. Se întâmplă deseori ca unele afecțiuni să pară din sfera psihiatrică, dar să țină de fapt de neurologie, genetică, endocrinologie, alergologie sau de alte specialități. Medicul este cel mai în măsură să facă ceea ce se numește diagnostic diferențial, adică să orienteze pacientul către investigații suplimentare atunci când este cazul.

În Clinica Mind Garden, alături de colegii mei, îmi pun la dispoziția familiilor cunoștințele medicale și pasiunea, pentru a contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților.”

Studii:

 • Licențiată a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca;
 • Master în Prevenirea și Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București;
 • Doctorat, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București;
 • Formare și suprevizare în Terapie de familie, sistemică și de cuplu;
 • Formare și Supervizare în Psihoterapie Adleriană.
Alexandra Buică - Medic specialist psihiatrie pediatrică

Alexandra Buică

Medic specialist psihiatrie pediatrică

 Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Experiență de peste 10 ani în psihiatria copilului și adolescentului.

Doctor în medicină din 2019, activitatea de cercetare s-a focusat pe patologia ADHD și evolutia acesteia de la copil la adult.

Absolventă a programului de formare complementară a Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie pentru o mai bună îndrumare și consiliere a pacientilor și familiilor acestora.

Activitatea sa de cercetare s-a concretizat în publicarea de articole în reviste de specialitate, contribuind de asemenea în calitate de co-autor al unor manuale și tratate din domeniul psihiatriei copilului și adolescentului.

Experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie « Prof. Dr. Alexandru Obregia » și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii « Grigore Alexandrescu » din București.

 

Ene Georgiana - Psiholog Clinician

Georgiana Ene

Psiholog clinician

 

“Primii pași în lucrul cu copiii i-am făcut ca voluntar în urmă cu aproximativ 7 ani, o perioadă de care îmi aduc aminte cu mult drag. De atunci, m-am lăsat purtată de entuziasm, de sete de cunoaștere și m-am implicat total în această meserie, care a devenit o pasiune. De fiecare dată când rezervorul de energie părea că se golește, rezultatele vizibile ale copiilor și fericirea oglindită în ochii părinților l-au reîncărcat și m-au făcut să simt că pot face și mai mult, cu aceeași bucurie. 

Trăim într-o lume în permanentă schimbare, în care globalizarea și tehnologizarea ne permit accesul rapid la cele mai noi decoperiri în toate domeniile. Consider că, atunci când materialul cu care lucrezi este mintea umană, perfecționarea continuă nu mai este o opțiune, ci o responsabilitate pe care ți-o asumi din momentul în care alegi profesia de psiholog.

Vă aștept în cabinet să îmi spuneți cu ce anume vă confruntați și să alegem împreună cea mai potrivită variantă de terapie.”

Studii:

 • Licențiată al Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie;
 • Master în Psihologie Clinică - Evaluare și Intervenție, Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie;
 • Absolventă a numeroase cursuri și specializări organizate de Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul Institutului S.P.E.R., cursuri acreditate de către Comisiile de Psihologie Clinică, Psihoterapie și Psihologie Educațională și Școlară - Psihopedagogie Specială și a altor cursuri organizate de ABA Masters, de Asociația Autism Voice și de Help Autism.
Robert Alexandrescu - Psiholog clinican si psihoterapeut adlerian

Robert Alexandrescu

Psiholog clinician și Psihoterapeut adlerian

“Alfred Adler  spunea că “totul poate fi și altfel”, iar acesta este motto-ul care m-a ghidat în activitatea mea profesională de psiholog clinician și m-a îndreptat către practicarea psihoterapiei adleriene în ultimii 8 ani. 

Oamenii ajung în cabinetul meu din cauza soluțiilor greșite pe care le aleg, conștient sau nu, pentru rezolvarea problemelor cu care se întâlnesc în viață. În cadrul ședințelor de psihoterapie, îi ajut să înțeleagă care le sunt punctele forte, talentele, abilitățile, cunoștințele și cum le pot folosi pentru a face față dificultăților. În procesul de autocunoaștere, care poate avea loc la orice vârstă, își clarifică scopurile, își identifică valorile, credințele, convingerile care îi îndreaptă către ceea ce vor să devină sau care, din contră, îi  încurcă. Apoi decid dacă vor să facă schimbări și în ce sens. 

Dacă te confrunți cu momente de vulnerabilitate, sunt aici să încurajez acele comportamente care îți aduc starea de bine și să te conduc mai aproape de obiectivul stabilit, pentru a-ți găsi locul și rolul alături de ceilalți.”

Studii:

 • Licențiată al Facultății de Psihologie și Sociologie, specializarea Psihologie, Universitatea Spiru Haret;
 • Master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică, Universitatea Ecologică București;
 • Formare Psihoterapie Adleriană, Asociația de Psihologie și Psihoterapie Adleriană;
 • Dezvoltare personală, Societatea de Psihodramă JL Moreno Cluj.
WhatsApp-Image-2021-06-15-at-15.33.54-1

Cristina Petre

Psiholog clinician

 “De-a lungul timpului mi-au trecut pragul cabinetului mulți oameni - copii și adulți, fiecare unic în felul lui, dar, în același timp, asemănători prin nevoia de iubire și dorința a se simți înțeleși, puternici, liberi și în armonie cu ei înșiși.  

În privirile lor triste, preocupate sau temătoare am citit aceleași întrebări: „Ce fac cu viața mea?”, „Ce să fac să nu mai simt atâta vinovăție?”, „Ce fac cu neputința, cu spaima, cu furia, cu singurătatea?”, „Oare mami și tati mă mai iubesc?”, „Oare sunt un părinte/ partener bun?”.  Le-am răspuns tuturor, indiferent de vârstă, că vindecarea este posibilă, că pot învăța să trăiască, nu doar să supraviețuiască.  Chiar dacă este un drum dificil, o călătorie dinspre interior către exterior, este o provocare ce merită asumată.  Pentru că, vorba vechiului popor latin, „per aspera ad astra” („pe căi anevoioase se ajunge la stele”).  

Te invit cu drag într-o asemenea călătorie cu încrederea că poți găsi  „stelele”  de care ai nevoie .”


Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psiholgie și Științele Educației, Universitatea București - Șefă de promoție;
 • Master „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei”, Facultatea de Psiholgie și Științele Educației, Universitatea București
 • psiholog autonom, specializarea psihologie clinică;
 • Doctor în psihologie cu tema lucrării - “Interacțiunea dintre realitatea virtuală și formarea conceptului de sine la tineri”, Facultatea de Psiholgie și Științele Educației, Universitatea București
 • Psihoterapeut în formare în psihoterapia experențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie. 

Florentina Iuliana Lungu - Psiholog clinician

Florentina Iuliana Lungu

Psiholog clinician

 “Consider că o mare parte a comportamentelor pe care le avem și a emoțiilor pe care le simțim se datorează gândurilor noastre. 

Uneori aceste gânduri sunt adaptative și raționale și ne ajută să facem față situațiilor într-un mod benefic, însă de multe ori acestea sunt dezadaptative și iraționale, ceea ce ne provoacă destul de mult discomfort, ne fac să ne simțim rău, să dobândim comportamente care nu ne sunt benefice și duc la apariția diverselor simptomatologii.

Te aștept să identificăm împreună dificultățile pe care le întâmpini, să vedem cum au apărut în viața ta, cum se manifestă în prezent, cum te afectează, ce anume le menține și să stabilim ce pași să facem pentru a îmbunătăți nivelul de satisfacție al vieții tale.”

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Master - Psihologia Sănătății - Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală, Universitatea București;
 • Psiholog autonom în specialitatea Psihologie Clinică, Colegiul Psihologilor din România;
 • Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Asociația de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive;
 • 250 de ore de dezvoltare personală, Asociația de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive;
 • Absolventă a unor cursuri organizate de Academicus: Psihosexualitate - evaluare clinica si intervenții psihoterapeutice; Experientele adverse din copilarie - tipuri, consecințe pe termen mediu si lung si modalități de interventie; Resurse utile in practica clinica supervizata.
Raluca Popescu - Psiholog clinician & Logoped

Raluca Popescu

Psiholog clinician și logoped

 “Atunci când ne naștem stima de sine este intactă asemeni unui coș plin cu bunătăți. Omul beneficiază încă de la naștere de toate resursele necesare pentru o dezvoltare armonioasă. 

Pe parcursul vieții savoarea bunătăților din coș poate fi afectată de relațiile pe care le avem cu ceilalți - în special cu persoanele de care ne-am atașat încă din copilăria timpurie - precum și de diverse situații sau evenimente neprevăzute pe care nu le putem controla, dar care ne pot perturba buna funcționare. 

Te aștept pentru a descoperi împreună într-un cadru securizant - în care nevoile tale sunt puse în prim plan - calea prin care poti redobândi controlul asupra propriei vieți pentru a te bucura de conținutul coșului tău.”

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Master - Psihotraumatologie și asistare psihologică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Cursuri de formare profesională organizate de Societatea de Psihoterapie Experențială Română - Institutul SPER și Asociația Logopezilor din România;
 • Experiență de peste 8 ani în sistemul medical și în cel de învățământ privat.
Teodora Alexandra Rusu - Psiholog clinician si consilier psihologic

Teodora Alexandra Rusu

Psiholog clinician și Psihoterapeut

“Îmi place să abordez terapia familiei și a copilului prin artă și joc. Creația devine o punte către lumea interioară a copilului, ajută la înlăturarea blocajelor și la accesarea resurselor latente. 

De cele mai multe ori, atunci când copiii sau adolescenții ajung la terapie, corpul, simțurile și mintea nu funcționează armonios, iar sarcina mea ca terapeut este să îi ghidez atât pe ei, cât și familiile lor spre redobândirea echilibrului. Consider că psihoterapia individuală este o călătorie către tine însuți, prin care ai ocazia să te descoperi în ritmul tău și să conștientizezi unde te afli.

Te invit să explorăm împreună, într-un spațiu securizant, dificultățile și blocajele cu care te confrunți, să descoperim mecanismele care au dus la apariția și la întreținerea acestora până în momentul actual și să găsim calea pentru a le depăși și a evolua.”

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Psihologie clinică - Evaluare și Intervenție Terapeutică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Psihoterapeut – Psihoterapie Experiențială și a Unificării centrată pe adult-cuplu-copil-familie, în prezent  în curs de formare în Neuro-Dramatic-Play Therapy;
 • Specializare în analiza comportamentală aplicată (tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist) și competențe în evaluare și intervenție logopedică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
Valentina Artemis Stan - Psiholog clinician

Valentina Artemis Stan

Psiholog clinician

 “Experiența practică în lucrul cu copiii din cadrul D.G.A.S.P.C. mi-a oferit posibilitatea să privesc dincolo de aparențe și să înțeleg cât potențial există în fiecare dintre noi, de la cei mai mici la cei mai mari.

Cred cu tărie că orice persoană, dincolo de vârstă sau diagnostic, are în interiorul său un izvor de resurse psihologice proprii - care devin accesibile atunci când beneficiază de ajutor specializat, de empatie și acceptare, de înțelegere și răbdare. Acest izvor poate crește calitatea vieții, prin îmbunătățirea stării psihice și, dacă este cazul, chiar prin susținerea dezvoltării abilităților necesare pentru dobândirea independenței și asigurarea viitorului.

Te aștept într-un mediu securizant să identificăm acele aspecte care îți produc dificultăți în viața de zi cu zi, să aflăm împreună de unde provin ele și din ce cauză persistă și, de asemenea, să descoperim cum poți să îți folosești resursele interioare, astfel încât viața ta să capete o nouă formă care să îți aducă mai multă împlinire.”

Studii:

 • Licențiată în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București;
 • Master în Psihologie clinică - Evaluare și Intervenție Terapeutică, Universitatea București;
 • Stagiu de practică DGASPC - sector 3, (Centrul de Plasament Pinocchio și Serviciul Management de Caz): evaluare psihologică (MCMI-III, MMSE, STAI-Y, ABAS-II, ASEBA, teste proiective etc.), psihodiagnoză clinică; asistare și consiliere psihologică.
irina-petrescu-cut

Irina Petrescu

Psiholog clinician & psihopedagogie specială

Așa cum afirma și Carl Alfred JUNG, nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat în această viață, ci ceea ce am ales să devin în mod conștient și asumat, prin muncă, dând dovadă de tenacitate și de consecvență în drumul către atingerea obiectivelor mele. Știu că puterea este în interior și că acolo trebuie să caut  răspunsuri la întrebările pe care le am și soluții pentru a depăși obstacolele vieții cu răbdare și cu convingerea că voi reuși.

În cadrul sesiunilor terapeutice personalizate, îi însoțesc pe copiii diagnosticați cu TSA, ADHD sau cu alte afecțiuni neuropsihice în procesul de dezvoltare a abilităților cognitive, de comunicare, de joc, de interacțiune socială și de autonomie personală, precum și în modelarea comportamentului.

Pot fi ghidul tău, te pot ajuta să îți depășești temerile, să te reconectezi cu eul tău, să înveți din nou să crezi în tine, să reușești să devii ceea ce îți dorești și să îți regăsești armonia interioară prin terapii adecvate, individuale și/sau de grup.

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Ecologice București;
 • Master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică - Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Ecologice București;
 • Atestat de liberă practică eliberat de către Colegiul Psihologilor din România în specialitățile: psihologie clinică și psihopedagogie specială;
 • Formare în Logopedie, terapie ABA, terapia Sandplay (Jocul cu nisip) și psihonutriție;
 • Psiholog înregistrat în Registrul furnizorilor de servicii psihologice privind desfășurarea activității profesionale de intervenție psihologică pentru persoanele diagnosticate cu tulburări din Spectrul Autist - Registrul TSA – Colegiul Psihologilor dii România;
 • Psihoterapie prin Psihodramă – Asociația Română de Psihodramă Clasică – în formare;
 • Psihoterapie expresivă - Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă – în formare.
Mirela-Fita-psiholog

Mirela Fița

Psiholog clinician

Ca abordare și atitudine, conceptul centrat pe persoană este de a fi autentic, de a avea o considerație pozitivă și de a vedea clienții ca având o bunătate de bază și o capacitate internă de auto-creștere. 

Pentru mine, a fi autentic înseamnă a găsi echilibrul între a fi profesionist și a fi doar o altă ființă umană. 

Carl Rogers a discutat despre autenticitate ca fiind capacitatea de a fi conștient de propriile sentimente și de a nu prezenta o fațadă.

Caut să fiu autentică, lucrez cu un sentiment puternic de respect pozitiv față de clienți. Pentru mine, a avea o considerație pozitivă înseamnă să văd clienții ca mult mai mult decât simptomele sau luptele lor actuale. Văd fiecare persoană ca având valoare intrinsecă și capacitatea de auto-creștere.

Abordarea centrată pe persoană este benefică atunci când clienții, indiferent de vârstă, se confruntă cu emoții dificile. Acceptarea pozitiv necondiționată și empatia oferă clienților un mediu facilitator și autentic.

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Psihologie, Universitatea Spiru Haret;
 • Master, Facultatea de Psihologie, Universitatea Hyperion - Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica;
 • Atestat de liberă practică - Psihologie Clinică, Colegiul Psihologilor din România;
 • Psihoterapeut centrat pe persoană, Asociația de Psihoterapie centrată pe persoană;
cojan-Ada-Ioana-Psihoterapeut

Cojan Ada Ioana

Psihoterapeut

Terapeut DIRFloortime

Servicii oferite: psihoterapie de individuală, terapie de cuplu şi familie, terapie cu copii şi adolescenţie, parenting, terapie de grup (grup de managementul furiei, grup de tratare a adicţiilor, grup de gestionare a pierderilor, grup de dezvoltare personală, grup de gestionare a situaţiilor stresante), art terapie, terapie ocupaţională, consiliere, evaluare psihologică, autocunoaştere şi dezvoltare personală, terapie DIRFloortime pentru copiii cu nevoi speciale, terapie în limba engleză.

Cu aproximativ 20 de ani în urmă, am descoperit pasiunea pentru psihologie. La momentul oportun, după un lung proces de dezvoltare personală, mi-am propus să îmi aduc aportul la dezvoltarea comunităţii în care trăiesc prin şedinţe de consiliere, psihoterapie şi terapie DIRFloortime. Ştiu că fiecare individ este unic, drept pentru care îmi adaptez metodele şi tehnicile terapeutice în funcţie de personalitatea fiecăruia, de situaţia în care se află şi de obiectivele pe care le stabilim împreună, încă de la prima şedinţă de terapie. Urmăresc parcursul fiecărui client, chiar şi după terminarea şedinţelor. Psihoterapia este un proces complex care necesită timp, răbdare şi implicare. Şedinţele sunt asemeni un puzzle, în care fiecare piesă urmează să contribuie, în cele din urmă, la formarea tabloului complet. Abia după descoperirea convingerilor care se formează în primii ani de viaţă, vom începe un proces de transformare personală, proces care include inventarierea stilului de viaţă, teste psihologice, analiza viselor, tehnici din art terapie şi psihodramă.

Pentru mine, cea mai mare satisfacție este să îndrum oamenii spre (re)descoperirea resurselor din interiorul lor și folosirea acestora în scopul dezvoltării personale şi profesionale. În opinia mea, orice individ are calităţi pe care le poate descoperi şi valoriza. „Interes în interesul celuilalt” a devenit un motto pentru mine. Descoperirea puterii interioare este un proces care necesită timp şi răbdare. Psihoterapeutul este asemeni părintelui care îşi învaţă copilul să facă primii paşi, astfel încât, la timpul potrivit, să poată merge singur.

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Litere, specializarea filologie, Universitatea Vasile Alecsandri, Bacău;
 • Licențiată a Facultății de Psihologie și Sociologie, specializarea Psihologie, Universitatea Spiru Haret;
 • Master în journalism şi ştiinţele comunicării, specializarea campanii de comunicare, Universitatea Bucureşti;
 • Formare şi supervizare în psihoterapie adleriană, Asociaţia pentru Psihologie şi Psihoterapie Adleriană din România;
 • 160 de ore de dezvoltare personală, Societatea de Psihodramă JL Moreno;
 • Curs terapeut DIRFloortime, ICDL Foundation
 • Absolventă a unor cursuri organizate de Asociaţia Confident, Asociaţia Phoenix şi Asociaţia Catharsis: consilier pentru dezvoltare personal, teste proiective, carduri proiectiv-metaforice şi de terapie psihologică asistată, terapie de cuplu, gestionarea anxietăţii şi depresiei, managementul furiei, terapie pentru adicţii emoţionale şi de substanţe;
 • În prezent, psiholog clinician sub supervizare, Asociaţia pentru Psihologie şi Psihoterapie Adleriană din România
Cristina-Andrei-psiholog-web-1

Cristina Andrei

Psiholog clinician și Terapeut ABA

”Orice schimbare este grea la început, urâtă la mijloc și minunată la final”. Robin Sharma

Sunt Cristina Andrei - Psiholog cu drept de liberă practică în Psihologie clinică, Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, Psihoterapie și terapeut ABA.

Vă aștept cu deschidere, sinceritate și cu dorința de a găsi cele mai potrivite căi și răspunsuri pentru fiecare dintre dvs.!

Funcții:

 • Psiholog clinician autonom
 • Terapeut ABA
 • Psihoterapeut

Studii:

 • Curs de Formare Profesională Complementară ”Expertiză psihologică și Psihologie Clinică”
 • Curs ”Terapia comportamentală aplicată la copiii cu tulburare de spectru autist” organizat de Help Autism
 • Atestat de liberă practică în Psihologie clinică, Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și în Psihoterapie
 • Curs Formare Complementară postuniversitară în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale - Asociația de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive.
 • Masterat Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică - Universitatea Hyperion
 • Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Titu Maiorescu din București
 • Workshop - Utilizarea platformelor online în psihoterapie
 • Workshop – Intervenții cognitiv-comportamentale tradiționale și moderne în ameliorarea stresului
 • Workshop – Utilizarea metodelor de psihoterapie prin expunere în mediul virtual
 • Conferința natională militară de științe comportamentale cu tema: Abordări interdisciplinare ale sănătății comportamentale și sănătății mintale în mediul militar
 • Conferința natională militară de științe comportamentale cu tema: Dinamică și inovație în sănătatea psihologică și comportamentală;
Simona-Potorac-web

Potorac Simona-Nela

Psiholog clinician, logoped și terapeut comportamental

„In fiecare zi mă strecor în lumea magică a copiilor pentru a le identifica și potența fiecare abilitate, contact vizual, cuvânt cu sens și sclipire de bucurie din privire.

Este un proces de intercunoaștere, pe care îl parcurg alături de copii, în calitate de psiholog, logoped și terapeut comportamental, cu dorință și încredere în evoluția lor.

Cei mici, neatinși de temeri sau convingeri limitative, au o nebănuită prospețime și perseverență, care se reflectă într-o cu totul altă perspectivă asupra a ceea ce este posibil.

Și, de aceea, cred cu putere că în procesul terapeutic pot fi scoase la lumină resursele psihice care concură cu adevărat la adaptarea copilului în contexte sociale variate.

Cu multă răbdare, implicare și mai ales perseverență, rezultatele bune și progresul nu vor întârzia să apară.”

Studii:

 • Licențiată a Facultății de Sociologie-Psihologie, specializarea Psihologie
 • Atestat de liberă practică în specialitatea psihologie clinică - specialist
 • Atestat de liberă practică în specialitatea consiliere psihologică - practicant autonom
 • Atestat de liberă practică în specialitatea Psihologia aplicată în domeniul securității naționale - principal
 • Atestat de liberă practică în specialitatea Psihologia transporturilor - specialist
 • Formare profesională continuă - Intervenții cognitiv-comportamentale, Fundamente–curs organizat de Colegiul Psihologilor din România și Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România
 • Formare profesională continuă - Actualități terapeutice în tratamentul depresiei– curs organizat de Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniana
 • Formare profesională continuă - Metode și tehnici de evaluare, psihodiagnostic și intervenție specifică - psihoterapie cognitiv-comportamentală la copiii cu TSA - curs organizat de Asociația Institutul de Promovare a Psihologiei Experimentale
 • Logoped la A.S.C.H.N. Bacău, din anul 1992
 • Curs de perfecționare în Tehnici de logopedie, organizat de Confident Training&Consulting 
 • Sesiune de formare – Managementul Unitar al Conflictului, organizat de S.O.S. Satele Copiilor
 • Stagiu de practică în cadrul Spitalului județean de Urgență Bacău - secția Psihiatrie
 • Curs de formare continuă - Evaluarea psihologică clinică a copilului abuzat/neglijat organizat de  Asociația Expert Psy
 • Curs de perfecționare pentru ocupația Consilier orientare privind cariera, organizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale

Găsește o ședință potrivită nevoilor tale.

 
Harta

Programează o ședință

Te așteptăm într-un mediu cald,
în mijlocul orașului sau on-line

location-mic

Telefon/Whatsapp

Email

Social Media

Adresa

Bucuresti, Ion Radovici 8