fbpx

Mind Garden este o familie formată din medici cu formări și specializări actuale, cu mulți ani de experință și multe vieți schimbate în bine. 

Alături de ei vei putea să discuți orice, să te descoperi și să știi ce ai de făcut pentru a te bucura de viață.

3-copy

Alecsandra Irimie-Ana

Medic specialist psihiatrie pediatrică
Psihoterapeut adlerian autonom si psihoterapeut de familie și cuplu în abordare sistemică

 

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.

Master în Prevenția și controlul toxicomaniei, Universitatea București. 

Formare în Terapie Adleriană, Institutul de Psihologie și Psihoterapie Adleriană. 

Experiență clinică în cadrul Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos", București.

 

Buica-Alexandra-s-1

Alexandra Buică

Medic specialist psihiatrie pediatrică

 

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Experiență de peste 10 ani în psihiatria copilului și adolescentului.

Doctor în medicină din 2019, activitatea de cercetare s-a focusat pe patologia ADHD și evolutia acesteia de la copil la adult.

Absolventă a programului de formare complementară a Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie pentru o mai bună îndrumare și consiliere a pacientilor și familiilor acestora.

Activitatea sa de cercetare s-a concretizat în publicarea de articole în reviste de specialitate, contribuind de asemenea în calitate de co-autor al unor manuale și tratate din domeniul psihiatriei copilului și adolescentului.

Experiență clinică în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie « Prof. Dr. Alexandru Obregia » și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii « Grigore Alexandrescu » din București.

 

13-copy

Aiten Simon-Abzait

Medic specialist psihiatrie pediatrică

 

Absolventă a Facultații de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, promoția 2013

Experientă de 4 ani ȋn Clinica de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului, ȋn cadrul Spitalului de Psihiatrie „ Prof. Dr. Al. Obregia”, Bucureşti 

Psihoterapeut ȋn formare ȋn cadrul AMPP(Asociatia Multiculturala de Psihologie şi Psihoterapie) 

 

4-copy

Raluca Popescu

Psiholog clinician

 

Licențiată în psihologie –Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. 

Master – Psihotraumatologie și asistare psihologică, Universitatea București.

Formare în curs – Psihodiagnoza, Psihoterapie experențială și unificatoare (PEU) și dezvoltare personală. Societatea de Psihoterapie Experențială Română ( Institutul SPER).

Curs de formare continuă - Tehnici și proceduri de Intervenție în terapia logopatiilor -  Asociația Logopezilor din Romania.

Experiență de peste  8 ani în lucrul cu copiii și familiile acestora.

Lucru în cadrul sistemului medical – copiii cu deficiențe, întârzieri în dezvoltare, tulburări de limbaj, dificultăți emoționale.

Lucru în cadrul sistemului de învățământ privat.

WhatsApp-Image-2021-06-15-at-15.33.54-1

Cristina Petre

Psiholog clinician

 

Licențiată în psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

Master în Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

Doctorand în psihologie – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

Program de formare completementară în psihoterapie experiențială și a unificării (P.E.U.), Institutul SPER.  

20210610_093916

Irina Petrescu

Psiholog clinician

 Formare profesională certificată de către Colegiul Psihologilor din România în:

“Psihodramă “ în cadrul Asociaţiei Române de Psihodram Clasică – Bucureşti 

“Tehnici ABA în tulburările de spectru autist “ în cadrul ABA Master România – Bucureşti 

Logopedie în cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Învăţământului European – Bacău

„Evaluare psihologică a copilului cu vârsta între 0-6 ani” – în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Daniela-Monica GUZU

Intervenţie, Asistenţă,Consiliere personală şi Psihologică – Consilierea personală şi psihologică – delimitări conceptuale, roluri şi particularităţi” în cadrul Asociaţiei Centrul de Comunicare şi Dezvoltare Umană Phoenix - Bucureşti 

„Tehnicile Creativ-Expresive şi Proiectiv-Metaforice în Dezvoltarea Personală şi Consilierea Psihologică” în cadrul Asociaţiei Centrul de Comunicare şi Dezvoltare Umană Phoenix - Bucureşti 

„Psyhological Profiler - Fundamente” în cadrul Psyhological Profiler SRL 
 

Specializări conexe:

Consilier pentru Dezvoltare Personală – Autorizat ANC
Formator – Autorizat ANC

6-copy

Georgiana Ene

Psiholog clinician

 

Absolventă a Facultății de Științe Socio- Umane, specializarea Psihologie.

Master în Psihologie Clinică – Evaluare și Intervenție în cadrul Facultății de Științe ale Eudcației, Științe Sociale și Psihologie.

Formare în Psihoterapie Experiențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie în confmitate cu normele Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul institutului S.P.E.R.

Curs de formare profesională continuă “Terapie comportamentală aplicată la copii cu tulburare de spectru autist“, organizat de Asociația Help Autism.

Absolventă a cursului “Tulburările de limbaj și specificul terapiei logopedice în dislalie și dislexo-disgrafie “ acreditat de câtre comisiile de Psihologie Clinică, Psihoterapie și Psihologie Educațională și Școlară – Psihopedagogie specială.

Absolventă a cursului "Supervizare și management în centrele care oferă servicii ABA", organizat de ABA Masters și Asociația Autism Voice

11-copy

Florentina Iuliana Lungu

Psiholog clinician

 

Sunt Iuliana Lungu, absolventă a Facultății de Psihologie și a masterului Psihologia Sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală din cadrul Univerisității București, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare.

Consider că o mare parte a comportamentelor pe care le avem și a emoțiilor pe care le simțim sunt datorate gândurilor noastre. Uneori aceste gânduri sunt adaptative și raționale și ne ajută să facem față situațiilor într-un mod benefic, însă de multe ori aceste gânduri sunt dezadaptative și iraționale, ceea ce le face să ne provoace destul de mult discomfort și ajungem să ne simțim rău, să dobândim comportamente care nu ne sunt benefice ajungând la diverse simptomatologii.

Te aștept să identificăm împreună dificultățile pe care le întâmpini, să vedem modul în care acestea au apărut în viața ta, cum se manifestă ele în prezent, cum te afectează, ce anume le menține și să vedem ce pași putem să facem pentru a îmbunătăți nivelul de satisfacție al vieții tale.

8-copy

Valentina Artemis Stan

Psiholog clinician

 


Sunt Valentina Artemis Stan, psiholog clinician cu drept de liberă practică.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie și programul de Master Psihologie clinică - Evaluare și Intervenție Terapeutică, din cadrul Universității din București.

Experiența practică din cadrul D.G.A.S.P.C în lucrul cu copiii mi-a oferit posibilitatea de a privi dincolo de aparențe și de a vedea cât de mult potențial există de la cei mai mici la cei mai mari.


Din perspectiva mea, orice persoană (dincolo de vârstă și diagnostic sau dincolo de funcționarea sa) are un izvor de resurse psihologice, proprii, și cu ajutor specializat, cu empatie și acceptare, cu înțelegere și răbdare poate fi ajutată să aibă o calitate a vieții mai bună, inclusiv să ajungă la bunăstare psihologică, fie după caz, să dobândească abilitățile necesare pentru un viitor mai sigur și independent.


Te aștept să descoperim împreună, într-un mediu securizant, care sunt aspectele care îți produc dificultăți, cauzele acestora și motivele pentru care se mențin și de asemenea, să aflăm ce resurse ai, cum poți să le explorezi, astfel încât să simți că viața ta capătă conturul care îți aduce satisfacții.

Găsește o ședință potrivită nevoilor tale.

 
Harta

Programează o ședință

Te așteptăm într-un mediu cald,
în mijlocul orașului sau on-line

location-mic

Telefon/Whatsapp

Email

Social Media

Adresa

Bucuresti, Ion Radovici 8